Bulletin svazu

Soustředění státní reprezentace ČR

30. 11. 2023 Jan Mraček

Ve dnech 24.–26. 11. 2023 se ve SportCentru Brandýs nad Labem uskutečnilo hned několik taekwondo akcí najednou. Reprezentace měla závěrečné soustředění pro tento rok a současně proběhla příprava na nadcházející víkend 1.–3. 12. 2023, kdy se zúčastníme závodů King of Taekwondo v Řecku.

Soustředění spolu s námi mělo i 30 členů STM, kteří okusili reprezentační tréninky, ale hlavně si mohli zatrénovat s těmi nejlepšími a porovnat si s nimi síly. V sobotu jsme se rozrostli o výběr do reprezentace pro rok 2024, na který přijelo 18 účastníků z 5 oddílů z celé ČR. Společné tréninky ukázaly silné i slabé stránky při cvičení všech závodních disciplín. Složit tým pro následující sezónu tak nebude pro trenéry jednoduché.

V sobotu večer bylo na závěrečném rautu poděkováno všem reprezentantům prezidentem svazu Ing. Petrem Paříkem Ph.D. a viceprezidentem svazu Ing. Tomášem Komrskou. V neděli pak následoval pro reprezentanty a členy STM poslední dvouhodinový trénink zaměřený na sestavy a sportovní boj. Všem zúčastněným tohoto víkendového maratonu děkujeme za účast a za předvedené výkony. Výsledky výběru zašleme do konce tohoto týdne.

Mgr. Jan Mraček, 6. dan
hlavní trenér státní reprezentace

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI