Bulletin svazu

Testování 225 členů středisek talentované mládeže v taekwondu ITF v Brně již tento víkend!

7. 6. 2018 Kamil Šamal

Již tento víkend, 9. až 10. června 2018, se sjedou do sportovní haly Morenda v Brně všechna střediska talentované mládeže Českého svazu taekwon‑do ITF.

Opět je kromě společného poměřování výkonnosti na programu i společná aktivita všech členů. Letos zde budou na programu motorická cvičení s prvky taekwonda se zkušeným trenérem Tomášem Novohradským a jeho ženou, českou reprezentantkou v taekwondu ITF, Lindou Deutschovou Novohradskou. Již v minulosti právě tento manželský pár připravil velice pestrý a zábavný program pro všechny členy STM.

Celkem se ve sportovní hale Morenda představí 225 dětí a mládeže ze všech pěti republikových středisek talentované mládeže (Praha I, Praha II, jižní Čechy, jižní Morava a severní Morava), což je pravděpodobně rekordní počet.

Po sobotním obědě nejprve začnou se testovací soutěží od 13:30 hodin všichni žáci, a to jak v individuálních, tak i týmových disciplínách.

Večer po ukončení prvního testovacího dne a po večeři, ale nejpozději v 19:30 hodin, se všichni talenti vrátí do sportovní haly Morenda na výše zmiňovanou praktickou přednášku.

V neděli ráno pak bude pokračovat testovací soutěž svým druhým dnem, kdy se představí postupně všichni juniorští závodníci, a to opět jak v individuálních, tak i týmových disciplínách.

Věříme, že si všichni připravený víkendový program v Brně užijete. Přikládáme předběžný harmonogram obou soutěžních dnů, který se může samozřejmě změnit na základě změn ve váhových kategorií nebo počtu závodníků v jednotlivých kategorií.

Harmonogram na sobotu Harmonogram na neděli

Ing. Kamil Šamal
vedoucí Soutěžního oddělení Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI