Bulletin svazu

1. dlouhodobé soustředění reprezentace ČR v taekwondu ITF před mistrovstvím světa 2018

25. 7. 2018 Jan Mraček

Ve dnech 21. až 24. července 2018 proběhlo ve sportovním centru ČUS v Brandýse nad Labem první dlouhodobé soustředění juniorské a veteránské reprezentace České republiky ve sportovním taekwondu ITF před letošním srpnovým mistrovstvím světa v taekwondu ITF. To se uskuteční od 20. do 28. srpna 2018 v hlavním městě Běloruska, v Minsku.

Všechny tréninky probíhaly ve vysokém tempu a díky velikým vedrům v tělocvičně to bylo často hodně náročné. Dopoledne i odpoledne se střídal technický trénink s kondičními nácviky v chráničích a sportovním boji.

Cvičily se také především týmové technické sestavy, kde již máme jasno ve složení týmů a velikým plusem byl i příjezd hlavního instruktora taekwonda ITF našeho svazu, korejského velmistra Hwang Ho‑jonga, který s námi strávil několik tréninků a doplnil juniorům i veteránům mezery v technických sestavách od Chon-ji do Moon-moo.

Druhé dlouhodobé soustředění nás čeká již zanedlouho, tentokrát ve Zlatých Horách na severní Moravě, a to od 1. do 5. srpna 2018 a pak už závěrečná příprava vyvrcholí od 12. do 15. srpna 2018 opět ve sportcentru ČUS v Brandýse nad Labem.

Mgr. Jan Mraček
hlavní trenér státní reprezentace taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI