Bulletin svazu

Výherci 2. svazového online taekwondo tréninku

4. 5. 2020 Marek Lazor

V neděli 3. května 2020 od 18:00 hodin jste měli možnost si všichni opět zacvičit zacvičit taekwon‑do, a to na 2. svazovém on-line taekwon‑do tréninku.

Tréninku se tentokrát ujal Ing. Filip Gavlas, DiS. (3. dan), vedoucí a hlavní trenér školy taekwon‑do ITF Frýdek-Místek a současně také trenér juniorské chlapecké reprezentace. Filip je také autorem a realizátorem internetového projektu TAEKWONDO ONLINE.

Tréninku se nakonec zúčastnilo více jak 300 osob z 22 svazových a 6 dalších škol a klubů taekwonda, přičemž nejvíce v jeden okamžik cvičilo 81 osob. Tréninku se účastnili nejen cvičenci z České republiky, ale také ze Slovenska a Polska.

Podívejte se na záznam celého 2. svazového on-line taekwon‑do tréninku:

Součástí také tohoto tréninku byla také soutěž o 3 originální trička s motivem Mistrovství Evropy 2020 v taekwondu, které se uskuteční v srpnu 2020 právě u nás v České republice, a to přímo v Praze.

Do soutěže se v průběhu tréninku správně přihlásilo 84 cvičenců, z nichž bylo 75 členů našeho svazu a 9 členů jiných organizací, především ze zahraničí. Protože se tréninku zúčastnilo také velké množství jiných organizací, rozhodli jsme se nakonec vylosovat výherce 4 triček, 3 pro svazové účastníky a jedno pro nesvazové účastníky.

Mimochodem největší zastoupení na tomto tréninku měla Škola taekwon‑do ITF NA-MU, a to celkem 14 studentů.

Všem účastníkům, členům našeho svazu jsme proto přidělili pořadové číslo podle toho, kdy se do soutěže přihlásili od 1 do 75. Následně jsme na internetu provedli losování na on-line generátoru náhodných čísel tak, že jsme provedli prvních 10 zkušebních losování a následně provedli ostré 11, 12 a 13 losování. Z těchto ostrých losování tentokrát vzešla čísla 18, 2 a 33.

Nyní již tedy můžeme zveřejnit všechny 3 svazové výherce originálního trička s motivem ME 2020, kteří budou toto tričko zanedlouho vlastnit a jsou jimi:

  1. Lenka Vavřínová, Škola taekwon‑do ITF NA-MU
  2. David Schaffelhofer, Škola taekwon‑do ITF Tong-il České Budějovice
  3. Šimon Barák, Škola taekwon‑do ITF Oh Do Kwan Slaný

Následně jsme obdobným způsobem provedli losování nesvazových účastníků a při ostrém losování bylo vylosování číslo 5.

Výhercem, posledního originálního trička s motivem ME 2020, se nakonec stala:

  1. Kristína Ivánová, taekwon‑do Academy Slovakia

S výherci se spojíme a výhru jim co nejdříve zašleme poštou. Pokud jste se nenašli mezi výherci, nezoufejte.

V neděli 10. května 2020 opět od 18:00 hodin proběhne 3. svazový on-line taekwon‑do trénink, kde budete mít opět šanci vyhrát. Bude zde sice jen jedna cena, ale bude o to hodnotnější a unikátnější.

Věříme, že se Vám i tentokrát trénink líbil a v neděli se potkáme společně na dalším, který povede další trenér našeho svazu, tentokrát trojnásobný veteránský mistr světa ve sportovním boji, vedoucí a hlavní trenér Školy taekwon‑do ITF Brno, Libor Macháň (6. dan).

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI