Bulletin svazu

Únorový Týnecký pohár 2019 v taekwondu ITF

11. 3. 2019 Jaroslav Vomáčka

V sobotu 23. 2. 2019 uspořádala Škola Taekwon‑do Hwa-Rang, z.s. ve spolupráci se Školou Taekwondo ITF NA-MU další letošní regionální soutěž v technických sestavách v taekwondu ITF.

Soutěž proběhla v nové sportovní hale ZŠ v Týnci nad Sázavou a byla určena pro žáky, juniory a seniory do 23 let.

Týneckého poháru se zúčastnilo celkem 101 soutěžících z oddílů Škola Taekwon‑do Hwa-Rang, z.s., Škola Taekwondo ITF NA-MU, Škola Taekwon‑do Dan-Gun, z.s. a Škola taekwon‑do ITF Dallyon, z.s.

Stejně jako na lednovém Čestlickém poháru, soutěžilo se ve skupinách dle technických stupňů a věku, systémem každý s každým.

Díky velkému počtu rozhodčích jsme soutěžili na třech rinzích a soutěž jsme i s registrací zvládli dopoledne za 2,5 hodiny. Znovu jsme naplnili náš cíl, aby tato soutěž proběhla ve velmi krátkém čase.

Soutěž tak byla pro soutěžící i pro rodiče příjemným sportovním zpestřením sobotního dne. Po ukončení každé kategorie jsme soutěžící ohodnotili medailí a diplomem.

Soutěž proběhla bez velkých potíží. Trenéři, rodiče i závodníci byli spokojeni a bylo slyšet, že se již těší na další regionální soutěž, kterou pořádáme v sobotu 23. 3. 2019 opět ve sportovní hale ZŠ v Týnci nad Sázavou.

Jaroslav Vomáčka
vedoucí školy taekwon‑do ITF Hwarang

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI