Bulletin svazu

Únorový čestlický pohár v taekwondu ITF, první soutěž v roce 2020

4. 2. 2020 Jaroslav Vomáčka

V neděli 2. 2. 2020 uspořádala Škola Taekwondo ITF NA-MU ve spolupráci se Školou Taekwon‑do Hwa-Rang, z. s. první oblastní soutěž v technických sestavách v roce 2020.

Soutěž byla určena pro soutěžící z Prahy a Středních Čech ve věkových kategoriích žáků, juniorů, seniorů i veteránů.

Pro rok 2020 jsme, stejně jako v roce 2019, vytvořili projekt soutěží, kterým chceme podpořit i méně zdatné závodníky v zapojení se do závodní činnosti.

Čestlického poháru se zúčastnilo celkem 86 soutěžících, převážně dětí a mládeže z oddílů Škola Taekwon‑do Hwa-Rang, z.s., Škola Taekwondo ITF NA-MU, Škola Taekwon‑do Dan-Gun, z.s., TKD GE-BAEK Ml. Boleslav z.s. a hostujícího So-San Znojmo.

Stejně jako vloni, i letos budeme zachovávat při těchto soutěžích rozdělení soutěžících do skupin, se systémem každý s každým. Od úvodu soutěže jsme mohli obsadit rozhodčími všechny tři ringy a soutěž tak měla od začátku velký spád. Po ukončení každé kategorie byli soutěžící ohodnoceni diplomem a malou sladkostí.

Díky zlepšující se kvalitě vedení soutěže jsme celou soutěž zvládli za necelé dvě hodiny i s vyhlášením a předáním cen. Celá soutěž byla vedena ve velice přátelském duchu a nemuseli jsme řešit žádný protest.

Další oblastní soutěž pořádáme již v neděli 23. 2. 2020 v hale ZŠ Týnec nad Sázavou.

Zveme tímto i ty, kteří se našich soutěží zatím ještě nezúčastnili.

Jaroslav Vomáčka
vedoucí školy taekwon‑do ITF Hwarang

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI