Bulletin svazu

TAEKWON‑DO MAGAZÍN, Upoutávka 1. díl (2020)

7. 4. 2020 Jan Weidlich

Český svaz taekwon‑do ITF společně a týmem Jana Horváta a Richarda Tesaře ve spolupráci s celoplošnou TV Sport5 budou připravovat také v roce 2020 pro všechny zájemce o moderní korejské umění sebeobrany taekwon‑do ITF televizní čtvrtletník, který Vám vždy v patnácti minutách přinese 3 zajímavé reportáže z prostředí českého taekwonda ITF.

V týdnu po Velikonocích se podíváme do kuchyně třebíčského oddílu Koguryo. Vaří tam skvělé Mistry světa. Malebné město mezi Velkým Meziříčím a Jaroměřicemi nad Rokytnou, město s úžasnou bazilikou, krásným náměstím a spoustou dalších míst, které stojí za to navštívit, je i domovem oddílu, jehož nejsilnější stránkou je sportovní boj.

S naším aktuálním mistrem světa v taekwondu ve sportovním boji Vojtou Fialou, odchovancem třebíčského oddílu, se potkáme i v druhé reportáži tohoto dílu TAEKWON‑DO MAGAZÍNu a popovídáme si s ním o cestě za bulharským zlatem a prestižním titulem.

Na závěr tohoto dílu TAEKWON‑DO MAGAZÍNu navštívíme přípravu reprezentantů před letošním mistrovstvím Evropy, které by se mělo konat v Praze. Dubnový termín mistrovství Evropy byl přesunut, s ohledem na stávající zdravotní situaci v Evropě, na srpen. Místo konání zůstalo stejné, a to pražská Tipsport Aréna, datum 16. až 23. srpna 2020. Držme palce, ať to klapne, všichni reprezentanti jsou již natěšení na domácí prostředí a davy fanoušků. Jaká byla jejich zatím poslední zimní příprava v Brandýse nad Labem, se dozvíte v poslední reportáži.

Sledujte TAEKWON‑DO MAGAZÍN nejen na TV SPORT 5, ale také na stránkách Českého svazu taekwon‑do ITF, YouTube i Facebooku.

Pokud se Vám bude magazín líbit, sdílejte jej mezi svými známými a přáteli nejen v oddílech ale i mimo ně.

Dejte i ostatním možnost nahlédnout pod pokličku jednoho z nejúspěšnějších českých sportů. Budeme se těšit na viděnou v dalším, letním magazínu.

Tak sledujte vysílání celoplošné TV stanice SPORT 5 ve středu 15. dubna 2020, kdy v premiéře v 18:20 hodin můžete vše vidět na vlastní oči.

Další reprízy:

  • Středa 15. 4. 2020 ve 21:40 hodin
  • Čtvrtek 16. 4. 2020 ve 09:00 hodin
  • Pátek 17. 4. 2020 ve 16:20 hodin
  • Sobota 18. 4. 2020 ve 23:25 hodin
Jan Weidlich
Propagační oddělení Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI