Bulletin svazu

TAEKWON‑DO MAGAZÍN, 3. díl (2018) ve Full HD

19. 9. 2018 Jan Weidlich

Český svaz taekwon‑do ITF společně a týmem Jana Horváta a Richarda Tesaře ve spolupráci s celoplošnou TV Sport5 připravují v také v roce 2018 opět pro všechny zájemce o moderní korejské umění sebeobrany taekwon‑do ITF televizní čtvrtletník, který Vám vždy v patnácti minutách přinese 3 zajímavé reportáže z prostředí českého taekwonda ITF.

Co vás čeká v letošním 3. dílu?

Podívejte se na soustředění největší české školy taekwonda ITF Ge-baek Hosin sool, společně s TV štábem a Janem Weidlichem Vám ukážeme taekwon‑do také jako skvělou zábavu a báječnou příležitost jak prožívat život zase o něco veseleji a aktivněji a na závěr nahlédneme do příprav našich reprezentačních kolegů před srpnovým mistrovstvím světa v taekwondu ITF v běloruském Minsku.

A možná vás tak i trochu namlsáme před dalším speciálním pořadem, který jsme pro vás letos poprvé natáčeli přímo v dějišti mistrovství světa v Minsku. Jste zvědaví?

Tak to je dobře, nechejte se překvapit v říjnu. Zatím si užívejte končící léto a držíme palce ať se vám všem daří nejen v podzimní závodní sezóně, ale i doma, přeci jen návraty z prázdnin do školy nebo do pracovního procesu bývají občas trochu bolestné.

Věříme, že se Vám letošní třetí magazín bude líbit a ukážete jej i svým kamarádům a kamarádkám.

Taekwon‑do ITF je velmi atraktivní cvičení a jistě stojí minimálně za shlédnutí, pokud se ho nerozhodnete rovnou začít cvičit v kterékoli z 37 škol taekwonda po celé České republice.

Jan Weidlich
Propagační oddělení Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI