Bulletin svazu

TAEKWON‑DO MAGAZÍN, 1. díl (2018) ve Full HD

3. 5. 2018 Jan Weidlich

Český svaz taekwon‑do ITF společně a týmem Jana Horváta a Richarda Tesaře v letošním roce ve spolupráci s celoplošnou TV Sport5 připravují v roce 2018 opět pro všechny zájemce o moderní korejské umění sebeobrany taekwon‑do ITF televizní čtvrtletník, který Vám vždy v patnácti minutách přinese 3 zajímavé reportáže z prostředí českého taekwonda ITF.

V jeho letošním prvním díle se můžete těšit na profil školy taekwonda ITF z Frýdku-Místku, jedné s našich sportovně nejúspěšnějších škol.

Ve druhé reportáži si budete moci znovu vychutnat atmosféru letošního mezinárodního A-class turnaje Czech OPEN 2018 v taekwondu ITF, který se uskutečnil od 16. do 18. března 2018 ve sportovním centru ČUS v Nymburce a kterého se zúčastnilo 467 závodníků z 15 evropských zemí. Turnaje se osobně zúčastnili také prezidenti 7 národních svazů taekwonda ITF.

K tomuto turnaji navíc připravujeme speciální televizní dokument, který půjde v nejbližší době také do vysílání. .

V poslední, třetí reportáži, se budete moci podívat na přípravu celého českého národního týmu před letošním mistrovství Evropy, které se uskuteční už od 23. do 29. dubna 2018 v estonském Tallinnu. Česká republika zde bude obhajovat loňské vynikající celkové 2. místo,

Věříme, že se Vám magazín bude líbit i v roce 2018 a ukážete jej i svým kamarádům a kamarádkám.

Taekwon‑do je velmi atraktivní cvičení a jistě stojí minimálně za shlédnutí, pokud se ho nerozhodnete rovnou začít cvičit v kterékoli z 35 škol taekwonda po celé České republice.

Jan Weidlich
Propagační oddělení Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI