Bulletin svazu

Sonkal OPEN 2019 v taekwondu ITF jinak? Jinde!

21. 5. 2019 Ondřej Vrábel

Poslední květnový víkend jsou v České republice na programu volby do Evropského parlamentu a také tradičně pražský Sonkal OPEN v taekwondu ITF.

Bohužel volby a závody nejsou dle nastavených pravidel vzájemně slučitelné, proto jsme se museli poohlédnout po jiném svatostánku, kde soutěž uspořádáme. Z paměti se podařilo vylovit vzpomínku na halu TJ Ruzyně, která zde stojí dlouhá léta a po krátké komunikaci bylo vše potřebné domluveno, a to hlavně bez nutnosti měnit již anoncovaný termín.

Po včerejší uzávěrce přihlášek evidujeme 236 soutěžících z 23 škol České a Slovenské republiky. Počty jsou to velmi pěkné a za celou pořádající školu se těším na další krásné závody.

Během soutěže bude Jan Horvát natáčet s vybranými účastníky krátké rozhovory, které chceme využít pro taekwon‑do reklamu. Budete-li mít zájem o materiál s vašimi závodníky pro vlastní použití, tak vám jej rádi poskytneme!

V sobotu se těšíme na viděnou v hale TJ Ruzyně, Ztracená 1, Praha 6, závodí se od 10:00. U nás rozhodně nebudete ztracení!

Ondřej Vrábel
vedoucí školy taekwon‑do ITF Sonkal

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI