Bulletin svazu

První a druhý nesoutěžní den

8. 4. 2014 Oddělení státní reprezentace

Tento článek byl převzat z předchozí verze webu, a proto prosím omluvte případné chybné formátování textu nebo chybějící obrázky. Na převodu všech článků na novou verzi se usilovně pracuje.

foto

První nesoutěžní den

V pondělí dne 7. 4. 2014 Česká státní reprezentace zahájila svou cestu na mistrovství Evropy do běloruského Minsku v počtu 41 závodníků, 3 trenérů a realizačního týmu. Všichni v čas dorazili na pražské letiště a po krátkém zdržení z důvodu pozdního příchodu španělského týmu na palubu letadla jsme vyrazili směr Minsk. Ihned po přistání nás čekala byrokratická pauza spojená s vyřízením potřebných dokumentů, tak abychom mohli projít přes letištní kontrolu. Po zhruba půlhodinovém transportu autobusem na registraci jsme dostali možnost se ihned zvážit, což většina hladovců velmi vřele přivítala. Poté již celá česká reprezentace vyrazila se ubytovat na hotel Planeta, kde nás již čekala teplá večeře. Na závěr dne dostali reprezentanti několik málo instrukcí k programu na další den a všichni zalehli v malých útulných pokojíčcích.

Druhý nesoutěžní den

Den jsme zahájili v osm hodin snídaní a po snídani dostali reprezentanti osobní volno, které chlapecká část využila k obarvení hlav dle již několikaleté tradice a ostatní buďto odpočívali nebo si šli prohlédnout padesát odstínů šedivého Minsku. Mezitím trenérský tým vyřídil nezbytné formality spojené se zaplacením ubytování, registračního poplatku apod. Následně ještě před obědem jsme všichni vyrazili do nedalekého supermarketu, kde jsme vykoupili zásoby pitné vody. Odpoledne po krátké siestě se opět všichni sešli, aby absolvovali krátký trénink k oživění týmových sestav, individuálních disciplín, sebeobran a v neposlední řadě protáhli svá ztuhlá těla. Poté ještě většina reprezentantů vyrazila okouknout krásy rozlehlých parků a místních památníků, kde pořídili několik povedených fotografií. Velmi znaveni jsme se dopotáceli na již druhý den stejnou večeři. Zítra nás čeká lehký trénink, porada koučů a slavnostní zahájení.

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI