Bulletin svazu

Protičertovská koalice taekwon‑do ITF

6. 12. 2018 Ondřej Vrábel

V loňském roce jsme před soutěží Čertovský pohár v taekwondu ITF evidovali přihlášky 235 soutěžících ze 17 škol a je to až ďábelsky prapodivné, že letos je počet přihlášených na chlup stejný. Jen se počet škol zvětšil na 20 (z Čech a Slovenska).

Jsme přesvědčeni, že taekwondisté a taekwondistky jsou duše dobré a poctivé, takže všichni bez poskvrny projdou večerním čertovským testem a v sobotu 8. 12. 2018 v 10:00 hodin se postaví na tatami v ZŠ Petřiny jih. Na všechny soutěžící čeká ochranný protičertovský pásek a hlavně spousta soutěžních zápasů.

Mgr. Jakub Geyer připravil další vylepšení svého systému digitálního řízení soutěže. Jen musíme dohlédnout, aby čerti nekousali do kablíků a ze vzduchu nekradli „pakety“, jelikož jsou to síly nečisté (velmi částo nemyté) a velmi šibalské.

Máte-li v sobotu čas, přijďte se podívat do sportovní haly Základní školy Petřiny jih v Šantrochově ulici. Závody začínají v 10:00 hodin slavnostním nástupem. Soutěž je tradičně pořádána pod záštitou a za finanční podpory Českého svazu taekwon‑do ITF!

Pokud ještě máte zájem rozhodovat na letošním Čerovském poháru, spojte se s hlavním pořadatelem nejlépe e-mailem na .

Ondřej Vrábel
vedoucí školy taekwon‑do ITF Sonkal

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI