Bulletin svazu

Prosincový regionální technický seminář v taekwondu ITF na severní Moravě

7. 1. 2018 Marek Lazor

Ve čtvrtek 7. prosince 2017 proběhl v tělocvičně ZŠ Horymírova v Ostravě Zábřehu po skončení „mikulášských“ zkoušek na vyšší žákovské stupně škol Il Dong Ostrava a Do Kwan letošní poslední regionální svazový technický seminář s velmistrem Hwang Ho‑jongem (9. dan).

Tento poslední regionální seminář v roce 2017 byl určen všem držitelům 2. danu a vyššího. Po úvodní rozcvičce byl celý zbytek dvouhodinového semináře zaměřen na cvičení dvou technických sestav na 3. dan ze tří, a to Eui-am a Choong-jang. Obě sestavy byly důkladně procvičeny včetně důkladného rozboru všech nových technik v nich.

Protože se semináře zúčastni větší počet studentů, pro které jsou tyto sestavy nové, všichni byli určitě rádi, že se velmistr Hwang Ho‑jong důkladně věnoval každé nové technice a všichni měli dostatek času techniku nejen pochopit, ale také si ji hned v praxi i vyzkoušet.

První regionální technický seminář na severní Moravě v roce 2018, opět s velmistrem Hwang Ho‑jongem, se uskuteční ve středu 31. ledna 2018 od 18:30 hodin ve Frýdku-Místku.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI