Bulletin svazu

Přípomínka pro STMkaře, co poznávali Velmistry a pro trenéry, co poznávali svět Tomáše Novohradského

27. 5. 2015 Martin Svitek

Tento článek byl převzat z předchozí verze webu, a proto prosím omluvte případné chybné formátování textu nebo chybějící obrázky. Na převodu všech článků na novou verzi se usilovně pracuje.

foto Milí STMkaři, jak jsme slíbili, níže naleznete odkazy na pár videí s velmistry. A to proto, abyste si zapamatovali, že kromě jiného byli Park Joong Su bojovník, který nemá rád předpohyby (a vy už je určitě neděláte), Rhee Ki Ha první IX. dan a „nejlepší student v historii taekwon-do“, jenž rozpláče i cihlu, Park Jung Tae strůjcem zázraku taekwon-do a učitelem prvních instruktorů našeho stylu v KLDR a Charles Sereff šiřitel našeho bojového umění nejen v USA, který procestoval za mnoho let více než polovinu víkendů z roku, aby vyučoval ostatní. Snad nám to připomene, že to, co cvičíme, je dílem stovek často neznámých lidí a že to tak bude vždy. Park Joong Su (youtube)
Rhee Ki Ha (youtube) Rhee Ki Ha (youtube)
Park Jung Tae (youtube)
Charles Sereff (youtube) Trenérům dal Tomáš Novohradský (tomas.novohradsky@unob.cz) k dispozici svou přednášku, za což mu děkujeme a já osobně doufám, že si s ním jednou prožiji aspoň celodenní akci pro spojení teorie s praxí. Inspirací je Tomáš velikou. Vzkazuje všem, že pokud by byly nějaké ohlasy, dotazy nebo komentáře, bude na ně rád reagovat. Snad se vám STMkový víkend, i díky práci mnohých z celé republiky, líbil.

Tomáš Novohradský - Rozvoj kondičních schopností v Taekwon-do ITF
Tomáš Novohradský - Aplikace metodiky sportovního tréninku v Taekwon-do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI