Bulletin svazu

Přečtěte si i Vy knihu o velmistru Hwang Ho‑jongovi, otci českého taekwonda

31. 8. 2018 Marek Lazor

Český svaz taekwon‑do ITF připravil a vydal v roce 2016 u příležitosti 60. narozenin velmistra Hwang Ho‑jonga pamětní a výukovou knihu, která je věnována jeho takřka třicetileté práci pro české taekwon‑do ITF.

V knize je možné na 50 stranách najít mimo mnoha fotografií a velkého rozhovoru s velmistrem Hwangem také dřívější vzpomínky českých studentů taekwonda mistra Rostislava Kaňky (7. dan) z Českých Budějovic, mistra Martina Zámečníka (7. dan) z Prahy, Petra Poklopa (6. dan) z Prahy, Milana Prokeše (6. dan) z Velešína a Jaroslava Vomáčky (5. dan) z Prahy na velmistra Hwanga.

Kniha je napsána v českém i anglickém jazyce a byla slavnostně pokřtěna za osobní účasti velmistra Hwanga v sobotu 6. srpna 2016 večer na 14. letním kempu taekwonda ITF na Sklárně u Žihle.

Pokud se Vám nepodařilo doposud knihu získat, případně si ji alespoň půjčit a přečíst, můžete si ji teď již volně stáhnout na stránkách Českého svazu taekwon‑do ITF. Věřím, že Vám bude kniha líbit dnes stejně, jako v době jeho prvního vydání.

Velmistře Hwangu, děkujeme Vám i touto cestou za Vaši letitou práci pro české studenty taekwonda a věříme, že bude trvat minimálně ještě jednou tak dlouho!

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI