Bulletin svazu

Oddílový technický seminář s velmistrem Hwangem v Opavě

3. 12. 2016 Kamil Tihelka

Tento článek byl převzat z předchozí verze webu, a proto prosím omluvte případné chybné formátování textu nebo chybějící obrázky. Na převodu všech článků na novou verzi se usilovně pracuje.

fotoVe čtvrtek, 1. prosince 2016, se uskutečnil v Opavě hned po skončení zkoušek na žákovské technické stupně kup oddílový technický seminář, který vedl na pozvání osobně korejský velmistr Hwang Ho-jong (9. dan). Velmistr Hwang v průběhu celého semináře probral se všemi přítomnými studenty především teorii síly, dále vybrané techniky a nakonec systém výuky řízených bojů v taekwondu (yaksok matsogi). Protože se semináře účastnili držitelé všech barev pásků v taekwondu, neměl to velmistr s výukou vůbec jednoduché. Nakonec si ale každý účastník semináře odnášel ze semináře něco nového a určitě si opravil nejednu chybičku v technice.

Kamil Tihelka
Poznámka: Každá škola sdružená v Českém svazu Taekwon-Do ITF má možnost pozvat si v průběhu celého roku na svůj oddílový seminář osobně korejského velmistra Hwang Ho-jonga (9. dan). I začátečníci v taekwondu ITF tak mají možnost absolvovat unikátní trénink přímo s korejským velmistrem taekwonda.

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI