Bulletin svazu

Nezapomeňte poslat fotky do fotosoutěže!

18. 9. 2014 Radek Kolář

Tento článek byl převzat z předchozí verze webu, a proto prosím omluvte případné chybné formátování textu nebo chybějící obrázky. Na převodu všech článků na novou verzi se usilovně pracuje.

foto Technické oddělení vyhlašuje již po dvanácté letní soutěž o nejhezčí prázdninovou fotografii s motivem cvičení taekwonda ITF.
Každá soutěžní fotografie musí splňovat následující jednoduché podmínky : 1. Fotografie musí být pořízena někdy v období od 1. 6. 2014 do 30. 9. 2014 2. Vyfotografovaná osoba/y musí mít na sobě kompletní dobok a pásek taekwonda ITF 3. S fotografií soutěží vždy ta osoba, která je buď na ní, nebo která ji pořídila 4. Jedna osoba může mít v soutěži jen jednu fotografii 5. Dvě osoby nesmí soutěžit se stejnou fotografií 6. Minimální rozlišení fotografie musí být 800 x 600 pixelů 7. Nesmí se jednat o fotomontáže 8. Fotografie musí být doručeny pořadateli nejpozději do 30. 9. 2014 Fotografie, které nebudou splňovat výše uvedené podmínky, nebudou do soutěže zařazeny. Vaše fotografie prosím zasílejte výhradně v digitální podobě na mail technicke@taekwondo.cz. Nezapomeňte připsat také kdo s danou fotografií soutěží (jméno a příjmení, škola taekwonda, kontakt). Uzávěrka soutěže je 30. září 2014. Následně všechny obdržené fotografie zde na webu zveřejníme a zahájíme hledání nejlepší fotografie. Nejhezčí fotografie z prázdnin v rámci konání mistrovství České republiky (listopad, Brno) odměníme hodnotným darem a pamětním certifikátem. Takže teď si už připravte fotoaparáty, doboky a vzhůru do přírody získat tu nejhezčí prázdninovou fotografii s motivem moderního umění sebeobrany taekwonda ITF. Podívejte se také na soutěžní fotografie z loňského roku.

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI