Bulletin svazu

Dubnový Čestlický pohár 2019 v taekwondu ITF

10. 5. 2019 Jaroslav Vomáčka

V neděli 28. 4. 2019 uspořádala Škola Taekwon‑do ITF NA-MU ve spolupráci se Školou Taekwondo Hwa-Rang, z.s. již letošní čtvrtou regionální soutěž v technických sestavách.

Tentokrát se soutěž přestěhovala, stejně jako v lednu, do sportovní haly v Čestlicích a byla určena pro žáky, juniory a seniory do 23 let.

Počet soutěžících na našich závodech opět vzrostl a Čestlického poháru se zúčastnilo celkem 123 soutěžících z oddílů Škola Taekwon‑do Hwa-Rang, z.s., Škola Taekwondo ITF NA-MU, Škola Taekwon‑do Dan-Gun, z.s. a taekwon‑do klub Fénix, z.s.

Ve skupinách mladších a starších žáků nám tentokrát nastoupilo úctyhodných 100 soutěžících. Do budoucna doufáme, že stejný zájem bude i ze strany juniorů a seniorů.

Soutěžilo se tradičně ve skupinách dle technických stupňů a věku, systémem každý s každým. Díky velkému počtu rozhodčích jsme soutěžili na třech rinzích a soutěž jsme i s registrací opět zvládli odpoledne za 2,5 hodiny.

Po ukončení každé kategorie byli soutěžící ohodnoceni diplomem a medailí z perníku.

Soutěž proběhla bez velkých potíží a za to velký dík všem, kteří se podíleli na organizaci této soutěže. Opět velký dík patří rodičům našich svěřenců, kteří nezištně pomáhají, pečou dobroty a jsou velkou součástí v organizování těchto soutěží.

Další regionální soutěž budeme pořádat ve sportovní hale v Týnci nad Sázavou v neděli 26. 5. 2019.

Jaroslav Vomáčka
vedoucí školy taekwon‑do ITF Hwarang

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI