Bulletin svazu

BUDOSHOW 2018 v Bobycentru Brno opět s taekwondem a navíc cvičební seminář s VIP hostem Caitlin Dechelle

3. 11. 2018 Libor Macháň

V neděli 18. listopadu 2018 od 15:00 hodin se bude v Brně tentokrát netradičně přímo v Bobycentru konat již 21. ročník největší české přehlídky bojových umění pod známým názvem BUDOSHOW.

V letošním roce se v Brně můžete těšit na vystoupení 16 vybraných bojových umění, mezi kterými nebude chybět samozřejmě ani taekwon‑do ITF a jako hlavní VIP host zde letos poprvé vystoupí také jedna z nejznámějších amerických filmových kaskadérek a 94 násobná mistryně světa ve freestyle sestavách na hudbu Caitlin Dechelle.

Vstup do haly bude již od 14 hodin a předpokládaný konec celé akce je v 18 hodin.

Již v sobotu 17. 11. 2018 však navíc proběhne od 10:00 do 12:30 hodin v tělocvičně univerzitního kampusu v Bohunicích cvičební seminář přímo s hlavní hvězdou letošní Budoshow, Caitlin Dechelle. Seminář bude zaměřený na techniky kopů, nácviku speciálních otoček, FREE STYLE prvků a závěrem semináře bude nácvik a ukázky speciálních efektů z filmů.

Předprodej vstupenek probíhá v letošním roce výhradně přes TICKET ART.

Celou Budoshow Vás bude, podobně jako i v minulých letech, provázet Jakub Kohák a jedním z partnerů akce je také Český svaz taekwon‑do ITF.

Těšíme se na Vás v sobotu na cvičebním semináře, který bude stát určitě za návštěvu a pak v neděli přímo na 21. BUDOSHOW!

Libor Macháň
hlavní organizátor Budoshow

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI