Bulletin svazu

Autogramiáda s mistry Evropy 2018, členy státní reprezentace České republiky v taekwondu ITF

27. 10. 2018 Marek Lazor

V sobotu 13. října 2018 proběhlo v kongresovém sále sportovního centra ČUS v Nymburce v rámci 2. kola celorepublikového testování členů středisek talentované mládeže Českého svazu taekwon‑do ITF společné setkání členů STM s letošními úspěšnými juniorskými členy sportovní reprezentace České republiky, mistry Evropy 2018 v taekwondu ITF a také trenéry reprezentace.

Nejprve se všichni přítomní členové všech STM, koučové i rozhodčí mohli podívat v předpremiéře na speciální televizní dokument z letošního mistrovství světa juniorů a veteránů v taekwondu ITF, které se uskutečnilo 20. – 27. srpna 2018 v běloruském Minsku. Česká republika zde získala 3 zlaté medaile a opět se zařadila mezi nejúspěšnější státy světa.

Po shlédnutí tohoto speciálu měli všichni přítomní možnost osobně poznat a popovídat si s autory nejen tohoto televizního dokumentu, ale i dalších, včetně pravidelného čtvrtletníků TAEKWON‑DO MAGAZÍNU, a to pana Jana Horváta, kameramana a redaktora a pana Jana Weidlicha, redaktora a producenta za Český svaz taekwon‑do ITF.

Poté již program autogramiády dále pokračoval a na pódium se na živo přišly představit a popovídat si 2 aktuální juniorské mistryně Evropy 2018, Lucie Müllerová, mladší juniorská mistryně Evropy 2018 ve sportovním boji do 40 kg a Anežka Čurdová, juniorská mistryně Evropy 2018 ve sportovním boji do 64 kg.

Doprovázeli je trenéři juniorské reprezentace Ing. Jan Chaloupka a Hana Šiveňová a také hlavní trenér reprezentace ČR v taekwondu ITF, Mgr. Jan Mraček.

Nakonec bylo všem přítomným nabídnuto, že si mohou vzít přítomné reprezentantky i trenéry domů. Sice jen na papíru ve formě pohlednice, ale zato vlastnoručně podepsanou. Tuto unikátní možnost využila většina přítomných s tím, že jednou budou na fotografii mistra Evropy v taekwondu ITF třeba právě oni.

Věříme, že se všem setkání s úspěšnými reprezentanty České republiky ve sportovním taekwondu ITF všem líbilo a brzy jej opět zopakujeme.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI