Bulletin svazu

301 mladých taekwondistů se o víkendu představí v Nymburce na letošním druhém setkání členů středisek talentované mládeže

18. 10. 2019 Kamil Šamal

Už zítra se sjedou v Nymburce naši nejmladší členové ze všech středisek talentované mládeže Českého svazu taekwon‑do ITF. A opět posouváme rekordy. Neuvěřitelných 301 přihlášených žáků a juniorů přihlásili vedoucí jednotlivých středisek z Prahy I, Prahy II, středních Čech, jižních Čech, jižní Moravy a severní Moravy.

Po sobotní registraci a obědě nejprve začnou s testovací soutěží od 13:30 hodin všichni žáci, a to jak v individuálních, tak i týmových disciplínách. Na večer je, už tradičně na druhých kolech, připravená „tisková konference“ s aktuálními mistry světa v taekwondu ITF z bulharského Plovdivu.

V neděli ráno pak bude pokračovat testovací soutěž svým druhým dnem, kdy se představí postupně všichni juniorští závodníci, a to opět jak v individuálních, tak i týmových disciplínách.

Obrovským bonusem těchto svazových akcí STM je, že jsou plně hrazeny z projektu TALENT MŠMT ČR, případně z vlastních zdrojů Českého svazu taekwon‑do ITF, takže nikdo nominovaný na tuto akci neplatí žádné startovné ani další náklady (doprava, ubytování, stravování).

Těšíme se na další výborné výkony našich dětí a mládeže.

Ing. Kamil Šamal
vedoucí Soutěžního oddělení Českého svazu taekwon‑do ITF
MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI