Bulletin svazu

2. ročník Večera bojových umění 2019 v Opavě

19. 2. 2019 Kamil Tihelka

Devatenáctého ledna 2019 patřila Opava druhému ročníku Večera bojových umění.

Útočištěm se stal opět Kulturní dům Na Rybníčku. Dohromady více jak 160 účastníků z různých koutů republiky se zde sešlo, aby si zatančilo a zařádilo na výbornou muziku v podání kapely Mistral. Co víme, tak nejdál k nám na tento večer přijeli kamarádi z Prahy.

A navíc na všechny návštěvníky čekal bohatý doprovodný program. K náladě už u vstupu dopomohl welcome drink a pak už to šlo ráz na ráz.

Ukázky brazilského jiu-jitsu, dále seiteda a korejského taekwon‑da dostaly lidi do varu. Každé bojové umění ukázalo to nejlepší ze svého repertoáru a tak šly vidět nádherné páky a boj na zemi, otužování různých částí těla plnou silou, přerážení jak dřevěných desek, tak ytongů různými technikami nebo i přerážení několika desek v jednom výskoku.

O půlnoci pak všichni zkusili své štěstí v bohaté tombole. Dohromady více jak 100 cen v celkové hodně přes 20.000,- Kč. Hlavní cena wellness víkend pro dva a dále luxusní kosmetika, poukazy na cvičení i focení, zdravá strava až k toaletnímu papíru… každý si jistě našel co chtěl ..

Již teď začínáme připravovat třetí ročník, který se uskuteční opět v únoru v roce 2020 a již teď Vás na něj srdečně zveme.

Kamil Tihelka
vedoucí školy taekwon‑do ITF Opava

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI